Контакт-центр (0372) 931-904

Пресрелізи

16.01.2014 / 11:09

ПАТ «Чернівцігаз» завершило будівництво газопроводу в селі Вали Вижницького району

ПАТ «Чернівцігаз» завершив роботи по будівництву газопроводу середнього тиску в с. Вали Вижницького району, Чернівецької області. Відтепер можливістю скористатися благами, які надає блакитне паливо, отримала майже 1 тисяча мешканців цього населеного пункту

Загальна протяжність новозбудованого газопроводу становить 13 км. Роботи проводились за рахунок спільного фінансування Карпачівської сільської ради та громади с. Вали. Загальна вартість будівництва складає 1 млн. 792 тис. грн. Виконавцем робіт є Вижницьке районне управління з газопостачання та газифікації ПАТ «Чернівцігаз».

Станом на 1 січня 2014 року на території Чернівецької області газифіковано природним газом 292населених пункти, що складає 70% від загальної кількості населених пунктів регіону, зокрема:11 міст – 100%;6 селищ міського типу - 75%;275 сіл – 69%.

ДОВІДКА
Публічне акціонерне товариство «Чернівцігаз» єдина на території Чернівецької області компанія-ліцензіат з розподілу природного газу. ПАТ «Чернівцігаз» експлуатує 8,58 тис. км. газопроводів. Щорічно підприємство транспортує близько 500 млн. м. куб. природного газу. Клієнтами компанії є майже 224 тисячі сімей Чернівецької області та 4 тисячі підприємств, установ і організацій. ПАТ «Чернівцігаз» є одним з найбільших роботодавців Чернівецької області. Штат компанії становить близько 1500 осіб. Підприємство входить до трійки найбільших платників податків регіону. Протягом 2013 року воно перерахувало до бюджетів різних рівнів 34,9 млн. грн.

За додатковою інформацією звертатися до фахівця із зв’язків з громадськістю

Семенович Андрій Орестович
телефон: +38 (0372) 58-72-30
мобільний:+38 (050) 537-16-92